Şirket Hakkında

Firmamız 1964 yılında Sayın Mehmet Tevfik Hesapcıoğlu adı ile şahıs şirketi olarak faaliyetine başlamış olup halen HESAPÇIOĞLU OTOMOTİV PET.TUR.TAŞ. İNŞ.TAR.HAYVANCILIK TİC.SAN.VE PAZ. A.Ş. adı altında çalışmalarına devam etmektedir.
Shell markası altında 1 adet istasyon ile başlayan akaryakıt yolculuğumuz günümüzde 50. Yılını tamamlamış olup, partnerleri Opet ve Petrol Ofisi markaları ile faaliyetini sürdürmektedir.
Hizmetlerimiz arasında;
-Toptan ve perakende akaryakıt satışı
-Opet Yakıt Kart satışı,
-Opet Otobil satışı,
-Evlere ve işyerlerine akaryakıt satışı,
-Hayvancılık yer almaktadır.
Şirket merkezi Antalya’da bulunmakta olup il sınırları içerisinde 7 ‘si Opet 2’si Petrol Ofisi olmak üzere toplam 9 adet istasyon ile faaliyetine devam etmekte, şirket bünyesinde 200 kişi istihdam edilmektedir.
Devam eden yatırımları ile sürekli büyüyen yapısı, üstlendiği dürüst ve ilkeli çalışma prensibi ile kısa sürede sektörde öncü konuma yükselmiş, kamu kurum ve kuruluşları dahil perakende ve toptan satışlarımızla kesintisiz ve kaliteli hizmet sunarak ülke genelinde şirket bilinilirliği her yeni gün artmıştır.
Firma olarak belirlediğimiz ilkeler; müşteri odaklı, dürüst, şeffaf ve aynı zamanda objektif, yenilikçi, yaratıcı, takım çalışmasına inanan, çalışanlarını sürekli geliştiren, çevre ve topluma duyarlı, dinamik, erişilebilir, değerlerine, çevreye ve topluma saygı bilinci içerisinde iş hayatımızı devam ettirmekteyiz.

Başarı için müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız ve güler yüzlü personelimizle siz değerli müşterilerine hizmet vermekte, birlikte güvenle yola devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,

HESAPÇIOĞLU OTOMOTİV PET.TUR.TAŞ.
İNŞ.TAR.HAYVANCILIK TİC.SAN.VE PAZ. A.Ş.